Viihdettä aalloilla

Viihdetta aalloilla - Viihdettä aalloilla

Moni risteilyfani on sitä mieltä, että musiikista on kaikista upeinta nauttia laivalla! Laivoilla onkin tunnetusti tarjolla monenlaista viihdettä ja suosittuja viihdetähtiä. Koronavirusepidemian vuoksi laivamatkailu on ollut pitkään rajoitettua, mutta helmikuussa 2022 Helsingin Uutiset uutisoi Tallinkin avaavan jälleen Tallinna-Tukholma-reittinsä. Reittiä liikennöivä Baltic Queen – niminen alus palaa tälle reitille 18.2.2022 ja luvassa on jälleen viihdyttäviä laivamatkoja.

Laivojen artistisatoa

Viihdetta aalloilla 2 - Viihdettä aalloilla

Etenkin talvilomalla 2022 risteilijöitä hemmotellaan Silja Linella tähtiartisteilla, kuten Robin Packalen, Sanni ja Antti Tuisku. Antti Tuisku järjestää Baltic Princess -laivalla Bailantai-etkot ja tunnelma on laivoilla katossa. Silja Linen laivojen ajankohtaisimmat esiintyjät löytyvät helposti laivojen viihdekalenterista ja mieletöntä menoa on luvassa toki muulloinkin kuin talvilomalla. Silja Linen laivoilla järjestetään myös esimerkiksi iskelmäkeskiviikkoristeilyjä.

Myös Viking Line tarjoaa risteilijöilleen elämyksiä. Voit etsiä ajankohtaisia esityksiä Viking Linen verkkosivun kautta artistin nimen, matkustuskuukauden sekä laivan nimen perusteella. Ellei matkustusajankohdalla ole sinulle suurta väliä, voit valita ajankohdan sen perusteella, milloin laivalla on tarjolla sinulle mieleisintä musiikkiviihdettä.

Musiikkielämyksiä maissa

Viihdetta aalloilla 1 - Viihdettä aalloilla

Risteilyyn on mahdollista yhdistää myös musiikkielämyksiä maissa. Sekä Tallinnassa että Tukholmassa on nimittäin laajat viihdevalikoimat, joissa riittää valinnanvaraa. Tallinnasta ja Tukholmasta on helppo lähteä tutustumaan myös hieman kauempana Virossa tai Ruotsissa sijaitseviin kohteisiin. Jos sinusta tuntuu, että maissa olisi kiva viettää aikaa pidempäänkin, kannattaa harkita reittimatkoja laivalla ja pientä hotellilomaa maissa.

Suosittuja musiikkialan tapahtumia Virossa ovat esimerkiksi Jazzkaar, Tallinn Music Week, Pärnun oopperapäivät, Pärnun musiikkifestivaali, Saarenmaan oopperapäivät, Viljandi Folk ja Viru Folk. Tukholmassa kannattaa tutustua etenkin Konserthuset-konserttitalon tarjontaan.